Selecteer een pagina

Werken als ZZP’er voor BVKR B.V.

Als ZZP’er is het vinden van goede opdrachtgevers essentieel voor het succes van je onderneming. Bij BVKR B.V. vinden we dat ook. Met een breed aanbod van opdrachten hebben we altijd een opdracht er tussen zitten die bij jou past.

Bij BVKR B.V. werken we samen met een breed scala aan opdrachtgevers in verschillende sectoren, waardoor we altijd interessante en uitdagende opdrachten hebben. Of je nu op zoek bent naar werk als verkeersregelaar bij grote evenementen of bij wegwerkzaamheden, bij BVKR B.V. hebben we altijd iets wat bij jou past.

Maar het gaat niet alleen om de opdrachten zelf, we willen er ook voor zorgen dat je goed beloond wordt voor je werk. Daarom bieden we bij BVKR B.V. goede arbeidsvoorwaarden aan. We vinden het belangrijk dat je een eerlijk salaris krijgt en dat we afspraken nakomen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je je volledig richten op het uitvoeren van je opdrachten.

En alsof dat nog niet genoeg is, betaalt BVKR B.V. ook nog eens direct uit na het afronden van je opdracht. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten op je geld en dat je snel kunt investeren in je onderneming en privéleven.

Kortom, bij BVKR B.V. kun je als ZZP’er rekenen op een breed aanbod van opdrachtgevers, leuke opdrachten, goede arbeidsvoorwaarden en direct uitbetaald. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste opdrachten en het succesvol runnen van jouw onderneming.

Meld je aan als ZZP’er

Direct contact opnemen? Dat kan op het volgende nummer: +31 6 404 402 18

WhatsApp

Wij hebben ook een WhatsApp groep. Door op deze link te klikken kan u deelnemen aan deze groep.